архива вести


Нови Сад, 8. децембар 2016.

Стручна радионица из области туризма у сврху умрежавања и усавршавања туристичке привреде АП Војводине

Стручна радионица из области туризма под називом ,,Правци развоја туризма у АП Војводини“, у организацији Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, окупила је релевантне учеснике у области туризма како би републички и покрајински органи, локалне самоуправе, релевантне организације, стручна и шира јавност била упозната са програмским активностима Покрајинског секретаријата, као и видовима подршке која је предвиђена у 2017. години. Циљ окупљања јесте управо умрежавање чиниоца туристичке привреде у сврху праћења актуелних трендова и усавршавања стручног кадра у овој области.

Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, је нагласио да је размена искустава и знања значајно полазиште за наредна усклађивања појединачних концепата уређивачке политике у области туризма.

Учесници радионице су и председница Савета за туризам и шеф Катедре за туризам на ПМФ-у Универзитета у Новом Саду, проф. др Кристина Кошић, директор Туристичке организације Нови Сад, Бранислав Кнежевић, као и представници Туристичке организације Војводине, Новосадског сајма, Националног парка Фрушка гора, Завода за урбанизам Војводине, Републичке туристичке инспекције, Савета за туризам Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, кластера и компанија.

ПРАВЦИ РАЗВОЈА ТУРИЗМА У АП ВОЈВОДИНИ
  • контакт информације
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • контакт