news


Borsko jezero, 10-12. oktobar 2018.

Susret prostornih planera 

Od 10 do 12. oktobra 2018. godine u hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru održan je tradicionalni skup Inženjerske komore Srbije “Susreti prostornih planera Srbije - 2018“ u organizaciji Matične sekcije planera. Skupu su prisustvovali predstavnici i brojni članovi Inženjerske komore Srbije, predstavnici resornog ministarstva i Grada Bora, direktori javnih preduzeća, članovi opštinskh uprava i stručnih službi, eminentni predavači, kao i ostali uvaženi gosti.... more

Beograd 11. oktobar 2018.

Konferencija o napretku projekta „Razvoj prelaznog puta u oblasti Kubekhaza (Mađarska) – Rabe (Srbije)” 

U JP „Putevi Srbije“ je, u četvrtak, 11.10.2018.g. održana konferencija za medije i predstavljanje napretka projekta „Razvoj prelaznog puta u oblasti Kubekhaza (Mađarska) – Rabe (Srbije)” koji se finansira iz Interreg IPA fondova Evropske unije.
Cilj projekta je da se obezbede infrastrukturni uslovi za otvaranje novog graničnog prelaza „Rabe“, u skladu sa sporazumom Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske koji su potpisali predsednici Vlada dve zemlje.

... more

Novi Sad 5. oktobar 2018.

Održana panel - diskusija „Aktivan odmor na Fruškoj gori“ 

U okviru sajma „Lorist“ koji je održan od 4.10.-7.10.2018. godine na Novosadskom sajmu na štandu Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, JP „Zavod za urbanizam Vojvodine“ je aktivno učestvovao u panel - diskusiji na temu „Aktivan odmor na Fruškoj gori“.

... moreDisplaying articles 1 to 3 of total 250

  • contact info
  •   zavurbvo@gmail.com
  •        +381 21 529 444
  • contact form