news


Belgrade, March 9, 2018.

Treća nacionalna radionica za uspostavljanje monitoring platforme za atraktivnost prostora Srbije (MPAPS) 

U INTERREG projekat „Jačanje kapaciteta za unapređenje teritorijalne atraktivnosti Dunavskog regiona” (Strengthening Capacities to Enhance Territorial Attractiveness of the Danube Region – ATTRACTIVE DANUBE) Republika Srbija je uključena preko Instituta za arhitekturu i urbanizam Srbije (IAUS).

... more

Novi Sad, February 20, 2018.

Održana otvarajuća konferencija projekta "Razvoj prelaznog puta u oblasti Kubekhaza (Mađarska) - Rabe (Srbija)" 

Na otvarajućoj konferenciji u Master centru Novosadskog sajma, predstavljen je projekat „Razvoj prelaznog puta u oblasti Kubekhaza- Rabe”, koji se realizuje u okviru Interreg IPA programa prekogranične saradnje između Mađarske i Srbije. Na konferenciji su učestvovali predstavnici nekoliko Ministarstava i sekretarijata obe zemlje, učesnici projekta, zainteresovani građani, predstavnici lokalnih samouprava i mediji.

... more

Kikinda, February 19, 2018.

Javna prezentacija Radne verzije Nacrta Programa implementacije Regionalnog prostornog plana Autonomne pokrajine Vojvodine za period 2017 - 2021. godine u sedištu Severnobantskog upravnog okruga 

U sedištu Severnobanatskog upravnog okruga u Kikindi održana je javna prezentacija radne verzije Nacrta Programa implementacije Regionalnog prostornog plana Autonomne pokrajine Vojvodine za period 2017 - 2021. godine, organizovana od strane nosioca izrade, Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine.

... moreDisplaying articles 4 to 6 of total 235

  • contact info
  •   zavurbvo@gmail.com
  •        +381 21 529 444
  • contact form