novosti


Beograd, 23. septembar 2019.

Održana konferencija „GDI Solutions Day 2019“ 

Korisnička konferencija „GDi SOLUTIONS DAY“ održava se jednom godišnje u zemljama regiona u organizaciji GDI, kao regionalnog lidera u oblasti geografskih informacionih sistema (GIS) i ekskluzivni distributer firme „Esri”, u cilju prezentacije različitih rešenja za određene poslovne procese, razmene iskustva i proširenja profesionalnih saznanja sadašnjih i budućih korisnika.

... dalje

Vrdnik, 18-20. septembar 2019.

Međunarodna konferencija „Digitalizacijom do razvoja za održivu budućnost u Istočnoj Evropi“ 

U periodu od 18. do 20. septembra 2019., u Vrdniku, održana je Međunarodna konferencija „Digitalizacijom do razvoja za održivu budućnost u Istočnoj Evropi“, čiji su organizatori Republički geodetski zavod (RGZ), Zajednički istraživački centar Evropske komisije (EC JRC), Svetska banka (WB), Organizacija Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu (UN FAO), Ekspertska komisija Ujedinjenih nacija za globalno upravljanje geoprostornim informacijama (UN GGIM) i Ekonomska komisija Ujedinjenih nacija za Evropu (UNECE).

... dalje

Novi Sad, 18. septembar 2019.

Održana 33. sednica Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine 

Skupština Autonomne pokrajine Vojvodine održala je svoju 33. sednicu, kojom su predsedavali Ištvan Pastor, predsednik pokrajinske Skupštine i potpredsednici. Pokrajinske poslanice i poslanici izjašnjavali su se o šesnaest tačaka usvojenog dnevnog reda.

... daljePrikazano tekstova 7 do 9 od ukupno 252

  • kontakt informacije
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • kontakt