новости


Нови Сад, 27. март 2017.

Kонференција о стратешким пројектима у оквиру INTERREG-IPA програма прекограничне сарадње Мађарска Србија 2014-2020 

Одговоран и ефикасан приступ реализацији пет стратешких пројеката одобрених у оквиру Стратешког позива ИНТЕРРЕГ-ИПА Програма прекограничне сарадње Мађарска-Србија 2014 – 2020, следећи је важан корак за АП Војводину и њене прекограничне партнере, закључено је на данашњој конференцији посвећеној представљању ових пројеката, која је одржана у Скупштини АП Војводине.

... даље

Нови Сад, 16. март 2017.

Потписан Протокол о сарадњи у области просторног и урбанистичког планирања између Аутономне покрајине Војводине и 25 Општина у АПВ 

Дана 16.03.2017. у салону 23 свечано је потписан Протокол о сарадњи у области просторног и урбанистичког планирања између Аутономне покрајине Војводине и Општина Ада, Апатин, Бач, Бачка Топола, Бачки Петровац, Бела Црква, Беочин, Жабаљ, Житиште, Инђија, Ириг, Кањижа, Бечеј, Мали Иђош, Нова Црња, Нови Кнежевац, Пландиште, Сента, Сечањ, Србобран, Сремски Карловци, Тител, Чока, Врбас и Града Кикинде.

... даље

Нови Сад, 1. март 2017.

Потписан уговор о изради Просторног плана подручја посебне намене ревитализације канала Бегеј са елементима детаљне разраде 

Дана 01.03.2017. године је потписан је Уговор о изради Просторног плана подручја посебне намене ревитализације канала Бегеј са елементима детаљне разраде између ЈП “Завод за урбанизам Војводине “ и ЈВП „Воде Војводине“ из Новог Сада.

Уговор су потписали в.д. директора Завода Предраг Кнежевић и в.д. директора Славко Врнџић.

... даљеПриказано текстова 1 до 3 од укупно 220

  • контакт информације
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • контакт