новости


Беч, 27. јануар 2017.

Радни састанак за припрему пројекта “Down to Earth” у оквиру Дунавског транснационалног програма 

Представници ЈП Завода за урбанизам Војводине, в.д. директора Предраг Кнежевић, Владимир Пихлер и Тамара Зеленовић Васиљевић, су 27. 01. 2017. године присуствовали радном састанку за припрему пројекта “Земљана архитектура у Дунавском регион – Down to Earth” у оквиру Дунавског транснационалног програма - Interreg Danube Transnational Programme (DTP).

... даље

Нови Сад, 9. јануар 2016.

Потписан уговор о плану детаљне регулације за другу деоницу канала Ором-Чик-Криваја, регионалног подсистема за наводњавање 

Дана 09.01.2016. године је потписан је Уговор о изради Плана детаљне регулације за другу деоницу канала Ором-Чик-Криваја, регионалног подсистема за наводњавање, и Извештаја о стратешкој процени утицаја Плана детаљне регулације за другу деоницу канала Ором-Чик-Криваја, регионалног подсистема за наводњавање на животну средину између ЈП “Завод за урбанизам Војводине “ и ЈВП „Воде Војводине“ из Новог Сада.

... даље

Нови Сад, 14. децембар 2016.

Састанак Покрајинског секретара за урбанизам и заштиту животне средине Владимира Галића и в.д. директора ЈП Завода за урбанизам Војводине Предрага Кнежевића са представницима јединица локалних самоуправа 

У салону 23 на позив Покрајинског секретара Владимира Галића уприличен је сусрет са председницима општина са територије Аутономне покрајине Војводине и представницима ЈП Завод за урбанизам Војводине. Састанак је одржан у циљу упознавања председника општина о исказаној намери Покрајинске владе, која врши оснивачка права, да омогући јединицама локалне самоуправе са територије Аутономне покрајине Војводине да постану суоснивачи ЈП „Завод за урбанизам Војводине“, ради остваривања сарадње од заједничког интереса и обављања послова од стране Завода за јединицу локалне самоуправе из области просторног и урбанистичког планирања и других стручних послова из оквира делатности за коју је Завод основан, а који су од интереса за јединицу локалне самоуправе.

... даљеПриказано текстова 4 до 6 од укупно 220

  • контакт информације
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • контакт