новости


Палић, 12. мај.2017.

Научно-стручни скуп са међународним учешћем "Планска и нормативна заштита простора и животне средине"  

Асоцијација просторних планера Србије и Географски факултет, у сарадњи са Заводом за урбанизам града Суботице, организoвали су девети по реду научно-стручни скуп са међународним учешћем "ПЛАНСKА И НОРМАТИВНА ЗАШТИТА ПРОСТОРА И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ", на Палићу, од 11. до 13. маја 2017. године.

... даље

Сремски Карловци, 11.мај.2017.

Четврта међународна конференција на тему "Очување и унапређење историјских градова" 

Дана 11. и 12. маја 2017. године у Сремским Карловцима одржана је Четврта међународна конференција на тему "Очување и унапређење историјских градова" у организацији Општине Сремски Карловци, Покрајинског завода за заштиту споменика културе, Петроварадин и партнера Института за архитектуру и урбанизам Србије – ИАУС, Београд, Архитектонског факултета Универзитета у Београду и Сталне конференције градова и општина.

... даље

Нови Сад, 27. март 2017.

Kонференција о стратешким пројектима у оквиру INTERREG-IPA програма прекограничне сарадње Мађарска Србија 2014-2020 

Одговоран и ефикасан приступ реализацији пет стратешких пројеката одобрених у оквиру Стратешког позива ИНТЕРРЕГ-ИПА Програма прекограничне сарадње Мађарска-Србија 2014 – 2020, следећи је важан корак за АП Војводину и њене прекограничне партнере, закључено је на данашњој конференцији посвећеној представљању ових пројеката, која је одржана у Скупштини АП Војводине.

... даљеПриказано текстова 7 до 9 од укупно 228

  • контакт информације
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • контакт