новости


Београд, 23. септембар 2019.

Одржана конференција „GDI Solutions Day 2019“ 

Корисничка конференција „GDi SOLUTIONS DAY“ одржава се једном годишње у земљама региона у организацији GDI, као регионалног лидера у области географских информационих система (GIS) и ексклузивни дистрибутер фирме „Esri”, у циљу презентације различитих решења за одређене пословне процесе, размене искуства и проширења професионалних сазнања садашњих и будућих корисника.

... даље

Врдник, 18-20. септембар 2019.

Међународна конференција „Дигитализацијом до развоја за одрживу будућност у Источној Европи“ 

У периоду од 18. до 20. септембра 2019., у Врднику, одржана је Међународна конференција „Дигитализацијом до развоја за одрживу будућност у Источној Европи“, чији су организатори Републички геодетски завод (РГЗ), Заједнички истраживачки центар Европске комисије (EC JRC), Светска банка (WB), Организација Уједињених нација за храну и пољопривреду (UN FAO), Експертска комисија Уједињених нација за глобално управљање геопросторним информацијама (UN GGIM) и Економска комисија Уједињених нација за Европу (UNECE).

... даље

Нови Сад, 18. септембар 2019.

Одржана 33. седница Скупштине Аутономне покрајине Војводине 

Скупштина Аутономне покрајине Војводине одржала је своју 33. седницу, којом су председавали Иштван Пастор, председник покрајинске Скупштине и потпредседници. Покрајинске посланице и посланици изјашњавали су се о шеснаест тачака усвојеног дневног реда.

... даљеПриказано текстова 7 до 9 од укупно 261

  • контакт информације
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • контакт