novosti


Palić, 12. maj.2017.

Naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem "Planska i normativna zaštita prostora i životne sredine" 

Asocijacija prostornih planera Srbije i Geografski fakultet, u saradnji sa Zavodom za urbanizam grada Subotice, organizovali su deveti po redu naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem "PLANSKA I NORMATIVNA ZAŠTITA PROSTORA I ŽIVOTNE SREDINE", na Paliću, od 11. do 13. maja 2017. godine.

... dalje

Sremski Karlovci, 11.maj.2017.

Četvrta međunarodna konferencija na temu "Očuvanje i unapređenje istorijskih gradova" 

Dana 11. i 12. maja 2017. godine u Sremskim Karlovcima održana je Četvrta međunarodna konferencija na temu "Očuvanje i unapređenje istorijskih gradova" u organizaciji Opštine Sremski Karlovci, Pokrajinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture, Petrovaradin i partnera Instituta za arhitekturu i urbanizam Srbije – IAUS, Beograd, Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Stalne konferencije gradova i opština.

... dalje

Novi Sad, 27. mart 2017.

Konferencija o strateškim projektima u okviru INTERREG-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska Srbija 2014-2020 

Odgovoran i efikasan pristup realizaciji pet strateških projekata odobrenih u okviru Strateškog poziva INTERREG-IPA Programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija 2014 – 2020, sledeći je važan korak za AP Vojvodinu i njene prekogranične partnere, zaključeno je na današnjoj konferenciji posvećenoj predstavljanju ovih projekata, koja je održana u Skupštini AP Vojvodine.

... daljePrikazano tekstova 1 do 3 od ukupno 222

  • kontakt informacije
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • kontakt