novosti


Rabe, 7. avgust 2019.

Obeležen početak izvođenja radova na deonici Rabe - državna granica sa Mađarskom 

Na tromeđi između Mađarske, Rumunije i Srbije, danas je obeležen početak izvođenja radova na rehabilitaciji državnog puta II B reda broj 302 od mesta Rabe do državne granice sa Mađarskom, dužine 1.367 metara.

Događaju su prisustvovali Biljana Vuksanović, izvršni direktor JP "Putevi Srbije", Predrag Knežević, direktor JP "Zavod za urbanizam Vojvodine", Nandor Ujhelji, predsednik Skupštine opštine Novi Kneževac, kao i predstavnici vodećeg partnera na projektu iz Mađarske.

... dalje

Novi Sad, 21. maj 2019.

Održana druga nacionalna radionica za jačanje institucionalnih kapaciteta u okviru projekta ATTRACTIVE DANUBE 

Institut za arhitekturu i urbanizam Srbije (IAUS) je zajedno sa JP „Zavod za urbanizam Vojvodine“ organizovao Drugu nacionalnu radionicu za jačanje institucionalnih kapaciteta u okviru projekta ATTRACTIVE DANUBE. Radionica je održana 21. maja 2019. godine u Novom Sadu, u sali za sastanke JP Zavoda za urbanizam Vojvodine. Prisustvovalo je 17 učesnika iz 6 institucija (predstavnika AP Vojvodine – administrativne uprave, javnog sektora i regionalnih organizacija).

... dalje

Novi Sad, 22. maj 2019.

Projekat "Razvoj prelaznog puta u oblasti Kubekhaza - Rabe" 

JP "Zavod za urbanizam Vojvodine" je, zajedno sa partnerima, još 2016. godine konkurisao sa predlogom projekta "Razvoj prelaznog puta u oblasti Kubekhaza - Rabe", u okviru Interreg IPA programa prekogranične saradnje između Mađarske i Srbije. U projektu učestvuju: mađarska Nacionalna agencija za infrastrukturu - NIF, koja je vodeći partner, kao i javna preduzeća "Zavod za urbanizam Vojvodine" i "Putevi Srbije".

... daljePrikazano tekstova 1 do 3 od ukupno 257

  • kontakt informacije
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • kontakt