novosti


Novi Sad, 18. septembar 2019.

Održana 33. sednica Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine 

Skupština Autonomne pokrajine Vojvodine održala je svoju 33. sednicu, kojom su predsedavali Ištvan Pastor, predsednik pokrajinske Skupštine i potpredsednici. Pokrajinske poslanice i poslanici izjašnjavali su se o šesnaest tačaka usvojenog dnevnog reda.

... dalje

Rabe, 7. avgust 2019.

Obeležen početak izvođenja radova na deonici Rabe - državna granica sa Mađarskom 

Na tromeđi između Mađarske, Rumunije i Srbije, danas je obeležen početak izvođenja radova na rehabilitaciji državnog puta II B reda broj 302 od mesta Rabe do državne granice sa Mađarskom, dužine 1.367 metara.

Događaju su prisustvovali Biljana Vuksanović, izvršni direktor JP "Putevi Srbije", Predrag Knežević, direktor JP "Zavod za urbanizam Vojvodine", Nandor Ujhelji, predsednik Skupštine opštine Novi Kneževac, kao i predstavnici vodećeg partnera na projektu iz Mađarske.

... dalje

Novi Sad, 21. maj 2019.

Održana druga nacionalna radionica za jačanje institucionalnih kapaciteta u okviru projekta ATTRACTIVE DANUBE 

Institut za arhitekturu i urbanizam Srbije (IAUS) je zajedno sa JP „Zavod za urbanizam Vojvodine“ organizovao Drugu nacionalnu radionicu za jačanje institucionalnih kapaciteta u okviru projekta ATTRACTIVE DANUBE. Radionica je održana 21. maja 2019. godine u Novom Sadu, u sali za sastanke JP Zavoda za urbanizam Vojvodine. Prisustvovalo je 17 učesnika iz 6 institucija (predstavnika AP Vojvodine – administrativne uprave, javnog sektora i regionalnih organizacija).

... daljePrikazano tekstova 10 do 12 od ukupno 268

  • kontakt informacije
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • kontakt