новости


Требиње, 18-20. април 2018.

VII научно-стручни скуп са међународним учешћем „ЛОКАЛНА САМОУПРАВА У ПЛАНИРАЊУ И УРЕЂЕЊУ ПРОСТОРА И НАСЕЉА: ГЕНЕЗЕ И ПЕРСПЕКТИВЕ ПРОСТОРНОГ РАЗВОЈА“ 

Асоцијација просторних планера Србије и Универзитет у Београду – Географски факултет организовали су VII научно-стручни скуп са међународним учешћем, на тему „ЛОКАЛНА САМОУПРАВА У ПЛАНИРАЊУ И УРЕЂЕЊУ ПРОСТОРА И НАСЕЉА: ГЕНЕЗЕ И ПЕРСПЕКТИВЕ ПРОСТОРНОГ РАЗВОЈА“. Скуп је одржан у Требињу у периоду од 18. до 20. априла 2018. године. Велики број домаћих и експерата из иностранства (Аустрије, Словеније, Хрватске, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Мађарске и Македоније и др.) посетили су скуп и презентовали своје радове и практична искуства.

... даље

Београд, 9. март 2018.

Трећa националнa радионицa за успостављање мониторинг платформе за атрактивност простора Србије (МПАПС) 

У INTERREG пројекат „Јачање капацитета за унапређење територијалне атрактивности Дунавског региона” (Strengthening Capacities to Enhance Territorial Attractiveness of the Danube Region – ATTRACTIVE DANUBE) Република Србија је укључена преко Института за архитектуру и урбанизам Србије (ИАУС).

... даље

Нови Сад, 20. фебруар 2018.

Одржана отварајућа конференција пројекта "Развој прелазног пута у области Кубекхаза (Мађарска) - Рабе (Србија)" 

На отварајућој конференцији у Мастер центру Новосадског сајма, представљен је пројекат „Развој прелазног пута у области Кубекхаза- Рабе”, који се реализује у оквиру Интеррег ИПА програма прекограничне сарадње између Мађарске и Србије. На конференцији су учествовали представници неколико Министарстава и секретаријата обе земље, учесници пројекта, заинтересовани грађани, представници локалних самоуправа и медији.

... даљеPrikazano tekstova 1 do 3 od ukupno 242

  • контакт информације
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • контакт