новости


Нови Сад, 18. септембар 2019.

Одржана 33. седница Скупштине Аутономне покрајине Војводине 

Скупштина Аутономне покрајине Војводине одржала је своју 33. седницу, којом су председавали Иштван Пастор, председник покрајинске Скупштине и потпредседници. Покрајинске посланице и посланици изјашњавали су се о шеснаест тачака усвојеног дневног реда.

... даље

Рабе, 7. август 2019.

Обележен почетак извођења радова на деоници Рабе - државна граница са Мађарском 

На тромеђи између Мађарске, Румуније и Србије, данас је обележен почетак извођења радова на рехабилитацији државног пута II Б реда број 302 од места Рабе до државне границе са Мађарском, дужине 1.367 метара.

Догађају су присуствовали Биљана Вуксановић, извршни директор ЈП "Путеви Србије", Предраг Кнежевић, директор ЈП "Завод за урбанизам Војводине", Нандор Ујхељи, председник Скупштине општине Нови Кнежевац, као и представници водећег партнера на пројекту из Мађарске.

... даље

Нови Сад, 21. мај 2019.

Одржана друга национална радионица за јачање институционалних капацитета у оквиру пројекта ATTRACTIVE DANUBE 

Институт за архитектуру и урбанизам Србије (ИАУС) је заједно са ЈП „Завод за урбанизам Војводине“ организовао Другу националну радионицу за јачање институционалних капацитета у оквиру пројекта ATTRACTIVE DANUBE. Радионица је одржана 21. маја 2019. године у Новом Саду, у сали за састанке ЈП Завода за урбанизам Војводине. Присуствовало је 17 учесника из 6 институција (представника АП Војводине – административне управе, јавног сектора и регионалних организација).

... даљеPrikazano tekstova 10 do 12 od ukupno 248

  • контакт информације
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • контакт