новости


Рабе, 7. август 2019.

Обележен почетак извођења радова на деоници Рабе - државна граница са Мађарском 

На тромеђи између Мађарске, Румуније и Србије, данас је обележен почетак извођења радова на рехабилитацији државног пута II Б реда број 302 од места Рабе до државне границе са Мађарском, дужине 1.367 метара.

Догађају су присуствовали Биљана Вуксановић, извршни директор ЈП "Путеви Србије", Предраг Кнежевић, директор ЈП "Завод за урбанизам Војводине", Нандор Ујхељи, председник Скупштине општине Нови Кнежевац, као и представници водећег партнера на пројекту из Мађарске.

... даље

Нови Сад, 21. мај 2019.

Одржана друга национална радионица за јачање институционалних капацитета у оквиру пројекта ATTRACTIVE DANUBE 

Институт за архитектуру и урбанизам Србије (ИАУС) је заједно са ЈП „Завод за урбанизам Војводине“ организовао Другу националну радионицу за јачање институционалних капацитета у оквиру пројекта ATTRACTIVE DANUBE. Радионица је одржана 21. маја 2019. године у Новом Саду, у сали за састанке ЈП Завода за урбанизам Војводине. Присуствовало је 17 учесника из 6 институција (представника АП Војводине – административне управе, јавног сектора и регионалних организација).

... даље

Нови Сад, 22. мај 2019.

Пројекат "Развој прелазног пута у области Кубекхаза - Рабе" 

ЈП "Завод за урбанизам Војводине" је, заједно са партнерима, још 2016. године конкурисао са предлогом пројекта "Развој прелазног пута у области Кубекхаза - Рабе", у оквиру Интеррег ИПА програма прекограничне сарадње између Мађарске и Србије. У пројекту учествују: мађарска Национална агенција за инфраструктуру - НИФ, која је водећи партнер, као и јавна предузећа "Завод за урбанизам Војводине" и "Путеви Србије".

... даљеPrikazano tekstova 10 do 12 od ukupno 261

  • контакт информације
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • контакт